1548155635131.jpg

Irina Zdravković

Business Development Manager
IOLAR

Bilateral Meetings

  • Monday 02:00 pm - 05:00 pm
1548155735-image.jpg
Description

Tehnološka kompanija IOLAR, sa sedištem u Sloveniji, je već dve decenije vodeća regionalna kompanija za viskoko kvalitetno prevođenje, za koje koristi napredne računarske sisteme i programe, a prevodi se rade za različite ključne delatnosti i na veliki broj jezika. Kao što sugeriše duži naziv kompanije Iolar "Informatika u rečima", za obavljanje prevodilačke delatnosti izuzetno su bitne računarske tehnologije. Istovremeno, IOLAR je stekao veliko iskustvo u oblasti upravljanja i u procedurama implementacije za veliki broj projekata podržanih računarskim sistemima. Ukupan broj realizovanih projekata je oko 500.000!

IOLAR je kroz godine razvio niz tehnoloških i računarskih sistema koji su korisni i neophodni za "digitalni" deo marketinga, pa je na tržište doveo lidere za ovu oblast - HubSpot i Hootsuite... Digitalni deo marketinga je kao tehnološki dekatlon. On podrazumeva intenzivnu upotrebu i integraciju velikog broja alata (programa), a istovremeno i veliki (i rastući) broj projekata. U saradnji sa IOLAR-om Vaš veb sajt će raditi za Vas, lakše ćete upravljati društvenim mrežama i biti deo digitalnog sveta. Upotrebom pravih alata za digitalni marketing ostvarićete planirane rezultate i zauzećete lidersku poziciju na tržištu, a saradnja sa IOLAR-om biće kao deo ledenog brega koji je pod vodom*

Tehnološko podjetje IOLAR je že dve desetletji vodilno regionalno podjetje s sedežem v Sloveniji, ki s pomočjo napredne uporabe računalniških sistemov oskrbuje zahtevne mednarodne in domače naročnike s kakovostnimi prevodi različnih vsebinskih področij, v velikem obsegu in v številne jezike. Kot namiguje daljše ime podjetja Iolar »Informatika v besedi«, so za opravljanje prevajalske dejavnosti ključne tudi računalniške tehnologije. Obenem je IOLAR pridobil tudi številne izkušnje in zmogljivosti na področju postopkov vodenja in izvajanja velikega števila projektov, ki so prav tako podprti z računalniškimi sistemi. Skupno število do sedaj izvedenih projektov v Iolarju se približuje 500.000!

S tem je IOLAR razvil številna tehnološka znanja in računalniške sisteme, ki so uporabni in potrebni za »digitalni« del marketinga. Poleg tega pa se povezuje tudi z vodilnimi proizvajalci orodij, kot sta na primer Hubspot ali Hootsuite. Digitalni del marketinga je kot tehnološki deseteroboj. Pomeni intenzivno uporabo in povezovanje zares številnih računalniških orodij in obenem tudi veliko in naraščajoče število projektov. V sodelovanju s podjetjem IOLAR bo digitalni del marketinga lažje obvladljiv, sam marketing pa zato boljši in uspešnejši. IOLAR je lahko podvodni del ledene gore vašega marketinga.

Organization Type Other
CountrySerbia
CityBelgrade, Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/22 Google map